Tag: 上海杨浦不正经的按摩店


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/shyllm.com/wp-content/themes/hotelflix/inc/breadcrumb.php on line 252

Seoho-dong Residence / a round architects

first_imgPhotographs:  Jooyoung Kim Manufacturers Brands with products used in this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/934801/seoho-dong-residence-a-round-architects Clipboard Seoho-dong Residence / a round architects South Korea Year:  Seoho-dong Residence / a round architectsSave this projectSaveSeoho-dong Residence / a round architects 2018 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/934801/seoho-dong-residence-a-round-architects Clipboard Manufacturers: AutoDesk, Boffi, Clay Max, Eagon, Haanong, Miicon, TrimbleArchitect In Charge:Changhyun ParkCountry:South KoreaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Jooyoung KimRecommended ProductsGlassLibartLeanTo Retractable StructuresGlassSolarluxGlass Canopy – SDL AcubisWindowsJansenWindows – Janisol PrimoWoodAccoyaAccoya® Cladding, Siding & FacadesText description provided by the architects. The building is located in Jeju, South Korea’s southernmost volcanic island. The building sits on a hillside facing the South Pacific Ocean. The wind coming from vast ocean reaches the island with heavy moisture. Characteristics of Jeju Island are derived from this changeable weather according to the humid air and wind of oceanic climate.Save this picture!© Jooyoung KimSave this picture!Ground floor planSave this picture!© Jooyoung KimSave this picture!© Jooyoung KimThe client lived in Seoul for a long time, and decided to move to Jeju Island to start a next phase of life. How to build a relationship with the neighbors was important for a life in a new place with no acquaintances. Typical houses located on a hillside sit on flat earth created by piling up wall-like stonework, making it inaccessible from outside. We suggested the building to float from the ground in order to share the landscape with local residents, rather than enclosing it with a wall like other surrounding houses. We believed that well-tended open garden will give positive impression to people passing by and consequently bring about social relationships.Save this picture!© Jooyoung KimThe floating structure is also efficient in avoiding the humid coming from the ground. The trees from the ground soar up through five different openings within two-story house. Each room meets different trees in different views, and becomes a space embracing varied light.Save this picture!© Jooyoung KimSave this picture!Rendered section 03Save this picture!© Jooyoung KimTo reflect the dynamic changeable weather of Jeju on the façade, customized bricks were used as exterior material. We cut the ready-made brick in half and maintained rough and uneven texture in order to absorb the water and light. Color and texture diversely change according to the amount of rainfall and angle of sunlight. Also the length and height of the brick was carefully decided for the overall proportion of the building.Save this picture!© Jooyoung KimProject gallerySee allShow lessNanjing Jingjian Lawyer Museum / Inch Condensation Architectural DesignSelected ProjectsManjadi_House Of The Bead Tree / NO Architects Designers and Social ArtistsSelected Projects Share CopyHouses•South Korea Housescenter_img ArchDaily Photographs “COPY” CopyAbout this officea round architectsOfficeFollowProductBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOn FacebookSouth KoreaPublished on March 04, 2020Cite: “Seoho-dong Residence / a round architects” 03 Mar 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsGlass3MGlass Finish – FASARA™ NaturalPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®WindowsVitrocsaSliding Window – Mosquito NetSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 4″Sports ApplicationsPunto DesignPunto Fit in Ekaterinburg Public SpaceWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsKnobsKarcher DesignDoor Knob K390 (50)TablesVitsœ621 Side TableMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?济州岛西烘洞公寓 / a round architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects Save this picture!© Jooyoung Kim+ 38Curated by Hana Abdel Share Area:  416 m² Year Completion year of this architecture project Architects: a round architects Area Area of this architecture project “COPY”last_img read more